Super Burendag

nieuwe portocabinOp zondagmiddag 11 oktober 2015 geven we het startsein van de voortzetting met het Buurt servicecentrum “Geschenk van Boven”, zoals we dat hebben gestart voor, door en met de buurt en haar bewoners in april 2014.

Buren, omwonenden, voorbijgangers en bezoekers van stadsdeel Oost en alle andere geïnteresseerden of belanghebbenden van de stichting Blije Buren nodigen we van harte uit om aanwezig te zijn op deze “Super Buren-dag” bij onze voorziening hoek/rotonde Cruquius-weg en Th. K. van Lohuizenlaan.

n maart 2015 moesten wij de oude locatie verlaten. Nu na 6 maanden hebben we weer een nieuwe ruimte en gaan we verder met het bevorderen van de saamhorigheid in de buurt. Door elkaar te ontmoeten, te leren kennen en elkaar te helpen.

We vragen u om uw idee, wens, behoefte, zorg, kritiek of advies te geven, zodat we samen vorm kunnen geven aan het centrum en een blije buurt.

Wees welkom! Neem iets te zeggen, te zingen, te eten of te drinken mee, om te delen met de Buren en alle anderen op deze “Super Burendag”.

  • Datum: zondag 11 oktober 2015
  • Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: onze voorziening hoek/rotonde Cruquius-weg en Th. K. van Lohuizenlaan

Alearabia>>

Francais>>